Tuesday, November 15, 2011

entri tak bermotip~



yg ni mmg totally muka bosang...wakakkakkak

Assalamulaikum u olss
gilalah, malam2 cenggini, elok je kucing2 kat luar nih mengeram
mengamuk, mengadakan hubungan tutt~~
sampai aku rasa bulu roma nih dah tegak semacam
mana taknya, bunyi depa pelik semacam
dahlah bilik tidur nih ngadap tempat parkir kereta
jadik, kucing2 tuh rasa cam dekt ja ngn bilik aku...uishhh
nak ehem2 pon, pilihlah tpt yg strategik sket...potong stim aku nak guling2 ja...

semanjak dua menjak nih
sibuk bebenar rasa
sedangkan bukan keje pon...keje melanguk depn tv lagi adalah
akibat dirundung kebosanan yang mencabar minda
semua benda jadik tak kena
tu yg tetiba jadik cbuk tuh
nak BW pon da tader mood
lagipon mmg otak nih cam da xpired
dah tader bda nak stori yg best2
bila tgk ja belog org lain
rasa cam rendah diri plak
tu yg buka ja, tros logout balik...huhuhuhu

tapi rasa cam tak best plak bior belog ni bersawang kan
kalau tak apa guna aku buat belog
biorpon aku tader ceta yg menarik, tertarik ko mmg dabomb
hope, korg rajin2 lah singgah cni
klik mana yg patot
semoga sedekah amal jariah tuh membawa keberkatan kpd sumer, kehlehkeh

k la, babai...nak pujuk suami nih
gi karnival upin ipin kat KT
yahuuuuuu....

7 comments:

ikatankasihku said...

karnival upin ipin?layannnnnnnnn

Anum said...

comelnya

Asrul "iLham" Sany said...

pe lagi, sile wat anak #2...kah3

ILA HonEyBuNNy said...

itu la kan kak...

nak berblog neh kena ada mood jugak..kalau xdk mood nak tulis netry or BW pun malas...eheh

dah berjaya ka sis pujok hubby tu?heheh

アヌムちゃん said...

pujuk jgn x pjuk.heee

jeBateja said...

nasib baik kucen jerk...kalau di dengar suara sayup memanggil...nama hang..mcm ne..?

Namee Roslan said...

takpe kak, kadang2 kita banyak hal lain lg nk buat selain berblog. sebab tu kdg2 blog terbiar sekejap. :)hihi, comelnya budak muncung tu..nak buat blog juga ke si comel tu. hehe