Saturday, December 4, 2010

movie malam minggu....walking tall

Asyik tgk drama melayu jer, mlm ni tgk movie omputih plak...wahh suka kamu 'the rock'...aku kalau cerita brdasarkan 'based on the true story' ni mmg minat sesangat. Sebabnya cerita diorang semuanya dtg dari pengalaman, yer tak. Bukan sekadar cerita merepek2.



Bukan aku nak cakap cerita merepek2 tu tak elok, tapi kalau dah ngarut2 sangat, tak merepek tu gamaknyer..ish3.

Enjoy la tgk cerita ni sebab baru sekarang2 nih lah dapat tgk movie, sblom2 nih asyik melayan mata jer (tido la apa lagi)..

3 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

try ar tgk cite woody allen lak
terbaekkkk

Ibu ZaRa said...

Assalamualaikum...
cik puan ct...
i follow ur blog eh..

CintaZulaikha said...

yahoooo..thank u ibu zarra...