Monday, November 5, 2012

muda remaja bebeh~~

Assalamualaikum uolss

hakhak, aku paling tak boley blah bila ada member2 yg sudi dan baik hati nak post gambo kita orang time zaman blajo dlu kat FB.
sadis dowh..sb terasa tua plak seketika, hahhahhaha



toksah lah nak teka2 mana aku, sb dah ttu2 korang leh nampak yg mana aku..kahkahkah
psssttt...korang kenal tak awek tembam pakai jaket itam tuh??
kalau korg penggemar drama melayu astro ngn tv3, musti korg kenal...hahhaha
love u olsss, muah3....

21 comments:

Anum said...

muda remaja

Ym.Bundle said...

hahaha..perubahan ketara dengan sekarang..

sapa si tembam tu kak?tak kenal pon..

Dhiera nadhirah said...

siapa kah dia?
muka macam familiar tp tak kenal~

zulhilmi tempoyak said...

tp nmpk la..kecik sgt agknya.. ;D

@YUNID@TI said...

kenangan mase belajar

Cik Asma BLuppy said...

still maintain.....!

Suraya Baharun said...

kiut miut je masa tu...skang pun kiut jugak..

hainom OKje said...

Best apa mengenang kembali zaman kegemilangan dulu-dulu...he...he...

jeBateja said...

Kena dgr lagu kenangan terindah ni...??

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cewahhhh time ni kompom tgh gila2 punya kihkihkih

wani dh masuk link akak dlm bloglist wani :)...

Cik Imie fatiema said...

...pheeewiiitttt

shedameor said...

comel gituu kak. jap, siapa yang akak cakap tu ? tak kenal pon.

Asrul "iLham" Sany said...

wahhhh u kawan ngan artis...kelas nyah ~

hainom OKje said...

singgah balas sini

Jna marcello said...

nakk teka jugakk yg tudung hitam tu btul x?

shameel Iskandar said...

yg paling kiri tu zulaikha kn. masih maintain lagi tu... sape yg baju hitam tu..

adan said...

cantiknyer akak sorang ni.. dulu2.. hehe..

semoga sihat sejahtera..lama tak jenguk blog..ini blog pertama sy komen.. tolong cubit pipi ikha yer..

Cik Yatt said...

kenal sngat muka sis..hihi.. owh ptot la mcm kenal yg tu..perasan2

Deq's Qienz said...

wahahaha..aha dah tahu yg ujg skli pkai tdg itam kan..hikhik

Namee Roslan said...

comelnya.ala skang pun muda remaja gitewww :D

anitadiana said...

yg ujung sekali tu..muka tak nampak sangat..yg tembab tu pelakon kot...tapi tak pasti namanya...sekarang pun tembam juga kan..