Thursday, November 8, 2012

hamekkk kau....

Assalamualaikum u olsss

semalam kuar mkn kat mamak
pekena plk roti tisu buat pertama kalinya..
hamekkk kauuu...tinggi gila kut
pastu rasa manis2, rupanya mamak ni letak susu pekat plk kat roti tisu nih..ahaiiii...



see...ada rupa menara alor setar tak??? kuikui

16 comments:

Cik Imie fatiema said...

fuyyoo.. bekerja keras ni nak makan..ape pencicahnya erk..sodap ke

CintaZulaikha said...

dy tak bg pencicah pon...(garu2 kepala)

hainom OKje said...

kat tempat Okje tak tinggu cam tu.... tinggi sikit je.... he...he.... kalau tengah lapar tak boleh makan roti tisu sebab macam tak kenyang! he...he...

Jna marcello said...

eeeeeeeeeeeee best nyee na da lama x mkn roti tisu ni..! nak makn laa mlm ni ;)

Pwincess sarah said...

uit... tinggi nye..
sedap x kak.. hehe..
x penah mkn gi roti tisu ni..

cik fadh said...

cik fadh suke gila makan roti tisu ni !! hihi..rase die manis tu yg sedappp..

Cik Yatt said...

yatt tak pernah makan..hihi

NIA SI DRUMSTICK said...

wow!!hahah..gila tggi punya roti..rs roti canai ke??

OdahOne OdahOneBizz said...

kalau order 2set pastu letak sebelah menyebelah & letak pulak straw kat tengah2 dah boleh jadi macam KLCC kan?...hoho...nak start makan daripada mana tu dr atas or bawah ek?

Deq's Qienz said...

ha tu diaaa..hambekkk..hahaha..

jeBateja said...

Den tak pernah makan....mcm ne nak makan kalau tinggi melangit tu...??

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tinggi beno tu hikss..kt na kedai mkn ni kak

Namee Roslan said...

wahhahaha kak !! tinggi gila tu !! haha. takut pulak nak makan.klcc mari ! hehe

Asrul "iLham" Sany said...

Aku byng benda lain.mencacak cam tu...hahaha

aizuemi said...

try order roti menara klcc plk... ;)

anitadiana said...

1st time kak ita tengok ne..besar dan panjangnya....