Thursday, July 12, 2012

meh singgah blog I

Assalamualaikum u olss

aku rasalah, blog aku kalau buka kat google chrome mmg bakal jd mereng
mana taknya, asal nak post blog tak boley
tak ke hangin melintang 1 badan
seb baik ada cik firefox yang comey lagi retiss nih
kalau tak, alamatnya makin berhabuk berkepuk2lah blog ummi gojes nih~~ (melebey suda)

tak ada mood r nak nulis skrg
banyak bda nak pikir, 
pikir apa kata korg....
pikir demam agi, pikir nak pose agi, pikir nak raya agi
ha, tu baru sket
skrg nih tgh kusut pikir pasal nak amik kereta baru yg tak dapat2 agi
tapi alhamdulillah lah, stlh 5x percubaan
dan 2 bulan menunggu, akhirnya akak cimb setuju nak buat perjanjian ngn laki den
baru tau 3 ari lps, yg dia dah boley amik kereta.

asalnya nak amik kereta warna putih pucat tuh
tup2, abg mus aka en proton call kasi tahu kalau kami nak amik kereta warna putih tu kena tgu lama lagi
pastu, mungkin akan naik harga plaks
apakah??? bukankah itu amat memeranjatkan wahai tuan puan
kami pon mengalah, kami stuju ja amik kereta warna silver putih
jd insyaAllah di hari raya yang mulia ini
berkereta barulah kami sekeluarga...suka tak, suka tak???? hahhahha

tu je la ceta yg aku nak ceta takat nih
kang panjang2 kan, letih plak jari nih
dah la baru baik demam
elok2 badan dah ok, jari plak buat hal...tak ke ngarut ceta saya tuh...wakakkakka~~

bg yg salu singgah sini dan jenguk2 blog mak jemah nih
mak jemah mohon maaf sb da lama tak jenguk blog korg
tgulah, esok lusa mak jemah jalan2 kat blog korg ek
komen apa yg patot

sampai jpa lagi, daaaaaaaa~~

knapalah lama sgt aku nak dpt ko...ko bukan toyota pon, proton ja kut~~ lalla

17 comments:

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Assalamualaikum Ummi Zulaikha...

Takmo tempek ke sijil online penghargaan kami untuk Ummi Zulaikha...ponet kami buat untuk menghargai pengomen tegar mcm Ummi Zulaikha ni tau....hu3...link dia ye..

http://3.bp.blogspot.com/-8CG_o0uQi8o/T_B_LHFIm6I/AAAAAAAADe0/emiD1lkzQD8/s400/penghargaan_certificate_cintazulaikha-ummiblogspot.png

Ym.Bundle said...

waa..best la kak..raya ada kete baru..eh, belum pose dah prepare untuk raya..hahaha

Suraya Baharun said...

wahhh!!syok nye balik kampung ngan kete baru...:)

Wanieys said...

amboi kak beraya sakan la taon ni dengan keta baru hihihi

sHi Ma said...

mak jemah ops, bila ummi ikha tukar nama nie, hehehe... pasti gara2 JOHARA...

untuk pengetahuan mak jemah, tu keta idaman ku.. uwaaa... teringin nk tukar NBY ke saga flx nie... (satu hari nanti)

jom tgk kueh raya kat blog saya (",)
thank you mak jemah.. (*!*)

Izan Ishak said...

lama tak singgah sini... sihat ke smuanya?

wahhhh... nak berkereta baru kita raya ni ye. syoknyaaaa....

Asrul "iLham" Sany said...

ko nak pakai kete baru ke nyah? kelasss~

Mooniqueen said...

Wahhh kete baru la umi tahun ni beraya.... Salam perkenalan..follow ummi..

anitadiana said...

wah..beraya dengan keta baru lah ne...bestnya...

putryteya said...

waa ,, bestnye kereta baru :) teya pun nak kete baru laa heheh

محمد شهريل القنيطري said...

x per nanti dh dpt..drive puas2..hehe

jeBateja said...

SAGA FLX yeeee.....pehhhh.....terbaekkkkk....

imie fatiema © said...

alhamdulillah beraya naek keta baru nie..patut ler mai blog tadi bau kedai keta..hehe..

amranaiman said...

waa pakai kereta raya :D

Namee Roslan said...

waaa kereta baru !! boleh tumpang ! hiihihih. seronok la ikha nanti !

Atie iskandar said...

wah!!! berkereta baru la dy raya nie!

Bobo said...

org yg dah bekeluarga mmg byk benda nk fikir hehe.. tgk org bujang, senang jeeee hehehe