Monday, March 19, 2012

nasib baik ada en Hasben....

Assalamualaikum u olsss

smalam sakit kepala tahap mega
kira kata, sakit kpala nih skrg dah jadik perkara wajib plak bg aku
tiap bulan, musti je ada sakit kpala
tapi taklah seterok cam smalam
pas tidor, bangon balik pon skit agi
salunya dah berkurang kalau dah bangon
aishhhhhhh, dugaan btollah

start ja pas masak tgh ari smalam
aku dah mula sakit tengkuk sat
pastu dia leh main2 plak kat kpala
mata dah rasa nak hanyut dah, sb sakit ya amat
tp memandangkan ikha dok sorg2, hasben blom balik keje
aku tgu gak ngn redho
masuk ja pukul 3, barulah cik abg cayang balik terkedek2
aku pon apa agi, tarik tilam, tarik bantal...tumbang teros

bangon ja dah nak maghrib
seb baik aku cuti minggu nih
tak pk gak pasal solat...hehhhhe..tp kpala still sakit ya amat
bertambah2 plak sakitnya
last2 laki aku offer diri nak urut
dari slow ke yg paling kuat
denyutnya, fuhhh, Tuhan jek yg tau
makin mencabar plak sakitnya...
akhir kata, dah masuk kul 11 malam, aku merengek2 kat laki aku
surh gi carikan paanadol tuk aku
sb stock dlm peti mmg dah abes
dy pon menggagahkan diri, amik baju sejuk, amik helmet, tros kuar umah
tak spi 5 min dah tercegat depn pintu
wahhhhhh, pantasnya...cam FLASH plak..hahhhaha

telan ja 2 biji panadol, baru dapat tido
pagi nih, aku kembali ceria
mengadap lappy dalam senyum yg panjang...kakkakkakkka
otak...otak...lalallla~~

seb baik ada en Hasben, lap u always bebeh....

15 comments:

Anum said...

take care ya

Asrul "iLham" Sany said...

owh, abang askar... <3 ~

ikatankasihku said...

sape tak syg bini oiiiiiiiiii..hahahaha

OdahOne OdahOneBizz said...

encik hasben ada dimana2 saja utk mmbantu...mcm prince charminglh ek.,..hoho

Bobo said...

bertambah sayang lah ye? hehe

adan said...

wah,, asal sy rasa entri ni sweet je erk? cian akak sakit.. nasib baik ada en husband.. hehe.. 5minit tu sgt cepat..

M@W@R Q@SeH said...

syukur la kn suami sntiasa ada utk membantu...

WuMing said...

WuMing jarang sakit kepala... Tapi migrain... Bila dah kena.. Hah...hampir muntah..

Pwincess sarah said...

wow..sweetnye akak..hehe... :D


p/S: akak tnya wishlist yg kat sidebar tu ea... akak ikut tutorial ni --> http://wanhazel.blogspot.com/2011/03/tutorial-wat-wishlist-or-kotak-impian.html

anitadiana said...

take care...bagus husben nak urut kan kalu kak ita lagi suka kak diana picit terasa daripada papanya...

Rtp Farra Arisha said...

penawar apa2 penyakit pun adalah air putih. drink it as more as you can. :)

amranaiman said...

semoga sihat selalu

Hanny Esandra said...

awww..
i mahu hasben jugelah macam ni~

Atie iskandar said...

wah! untunglah ade husben. jeles mak. hahha

Namee Roslan said...

akak jaga diri okay :) kalau pening tu jangan buat kerja berat sgt !