Saturday, March 31, 2012

budak najwa nih mmg pandai susun lagulah...huhu~~

Assalamualaikum u olss


cni aku cuma nak korg tgk dan dgr
betapa pandainya dak nih susun lagu
dari mula dia berkenalan spilah dia gado2 ngn mamat yg dia bercinta tuh
kakkka, pikir2 balik cam lawak plak...






CINTA MUKABUKU

ni time memula r dy nak kenal2, add2 FB, maklumlah dak skolah, kekadang mmg ginilah caranya, nak rasa bercinta kot...hehhhhe




CARTA HATI

pastu bila dah bercinta, kemain agi masuk top 3 dalam carta hati, dialah raja, dialah putera dialah kekasih awal dan akhir..ni blom tgu gado2 lagi nih, hahhha, mmg cam cinta monyet..




KOSONG

tetiba bleh gado2 plak, aishhh, kan dah cakap, nama pon cinta bebudak. cinta FB lah katakan. besalahkan, time tulah mula rasa kosong sb kena maki ngn boyfie..sb rasa tertipu, tertipu ngn cinta FB..yelah mem2 da ttu tak kenal awak kan, mustilah boyfie tu leh cakap apa ja pasal awak, tak betoi ka...hahhha




hahhhahha, gelak2 kecik aku dibuatnya bila dgr2 balik
apa btol tak cakap aku??
ada permulaan, pertengahan, klimaks dan akhirnya jadilah KOSONG.
sumer gara2 CINTA MUKABUKU td..kehkehkeh

rasanya pasni ada lagu dia nak baik2 semula tak??? lallallal~~

layankan ajerlah dek non~~

18 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

hahaha..betol jugak bila pikir balik..adei!!

imie fatiema © said...

heheh remaja giteww lerr,tapi ai layan jugek sket2 lagu dia.ai suke blog najwa.simple lawo jer http://najwalatifs.blogspot.com/

awEEN said...

hahaha..tula sis..sy pon bru semalam perasan..mesti die dah remove kapel die dlm frenlist kat fb die kan sis..ahaks!

shedameor said...

whoa. akak mengkaji yea lagu2 najwa latif ni.

cucu umie said...

yuhuuuu, rajinyer akk mengkaji...lala tpy mmg sedap pon lagu dia nie..

CintaZulaikha said...

dalca: kan, pikir balik mmg betoi pon..huhu

imie: akak pon layankan ajek kekadang, nyanyi2 agi tuh..ahakzz~~

CintaZulaikha said...

aween:hahhahha....akak tak cakap, aween yg cakap..lalla~~

shedameor & cucu umie:tak kaji dik, terperasan ja td, hahhah

Ym.Bundle said...

woaaa kak..siap mengkaji lirik lagu najwa pulak..haha..tpi betol laa..hehe

Bobo said...

peminat najwa ke ni? hehe

sherah said...

waw..lamanya alng tak datang sini...baby kat sebelah tu pun dah besor..hehehe....a'ah..betoi3....pandaikan dia buat lagu...haha...tapi rentak dia memang osem lah :)

Azhafizah[フィザ] said...

ye,itulah bakat najwa kan.kreatif!

adan said...

hahaha... kebetulan kot akak..

CintaZulaikha said...

ym bundle: hahhha, tak kaji lah, terperasan ja kot...huhu

bobo: erkkk...biasa2 ja dik..

CintaZulaikha said...

sherah: ha a, :)

azhafizah: iyerr..betoi tuh

adan: mungkinlah kot dik oii

Cik Yatt said...

wah,....yela..hehhee..btoi gak..tak perasan lak

folo sini

Marissa Elena said...

Mrssa suka lagu dia yg kosong tuh . hehe :D

Namee Roslan said...

tp dis sgt berbakat. serious. plg suka lagu kosong. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

eh.. a'ah kan.. baru prasan la pulak... hihi.. :D