Friday, March 16, 2012

anak siapa la nih??....hehe~~

Assalamualikum u olsss


sian dok tgk dak tecik nih tido atas keta
npk sgtlah penat drive
melantak maggi sekotak agi
ishh3...kemain agi~~ hahhahhha




anak siapa r nih????...huhuhuhehehhe

10 comments:

Pwincess sarah said...

hehe..ikha..ikha...boleh pulak dye tidur at atas car tu ea kak.. :)

budak penjara said...

alalala cutenya dia tido..hehe..meleleh air liur basi

iyan shazlind said...

comelnya ikha ni atas kete menan pun leh tido eh...sapa la mak budak ni eh...hehehe

CintaZulaikha said...

sarah: dy nih kat mana2 pon boley sbnrnya..hehheh

dak penjara: eh, nampak ker??? hahhaha

iyan: ntah la, sapalah mak dy ek...kekkeke

imie fatiema © said...

ler landing elok je atas keta,dah bg balnce badan tu nak plan tido ekeke..ni mak dia masa peknen suke tido dalam keta rasanyer..huhu

CintaZulaikha said...

uishhh, camne cik imie tau....hahhahhahha

Asrul "iLham" Sany said...

best zzz pas makan.... :D

Namee Roslan said...

comelnya dia. atas kereta pun boleh terlelap. dah ngntuk sgt lah tu .hehe :) comel macam mak dia!

sHi Ma said...

penatnga ikha, sampai tertido masa memandu... hehehe...

anitadiana said...

alah hai comelnya ikha...betul-betul tido tu....letih sangat memandu tu....