Friday, March 16, 2012

cuti yg bosan~~ (klise sguh tajuk..ahakzzz)

Assalamualaikum u olss

org dok syok bercuti
aku plak dok termenung kat beranda
tgk kuaters dah kosong
sumer org balik kpg kot~~
takleh nak bayang kalau dah nak raya nanti
musti kuater nih totally sunyi giler
memandangkan umah kami nih dekat ngn hutan belakang bukit

tapi secuti2 mana pon org lain
suami aku gak yg tak bercuti bagai
mana taknya, kawad kaki kot
kata beliau " ada panglima angakatan tentera nak mai kem 28hb nih"
jadik cuti2 pon dia terpaksa berkhidmat tuk negara
berkhidmat takkala cuti dan kaki sama2 memainkan peranan 'mogok sakit malam2...huhuh'

taperlah, dah besa kot
dah 5 tahun kot idop aku cenggini
cam dah lali...hehhehhe
Alhamdulillah....

hummm...bosannya....bilalah nak gi tgk john carter nih~~






aku yg terbang melayang

8 comments:

iyan shazlind said...

sis, boring2 meh jalan2 kt umah kita meh...dekat je tu..nanti kita plan betul2...meh lunch kt umah kita meh..:)

budak penjara said...

ohoii..x dpt cuti ke kak??hehe..ruginya..sy pn dh nk abis dh cuti..arghhh.. x bestnya

CintaZulaikha said...

iyan: eh, boley ja, ce plan betoi2, saya bila2 pon boley...hehhhe

Namee Roslan said...

eh jangan bosan2..hehe. kalau bosan update blog byak2 !! hehe. hilang bosan,insyaAllah :)

Hanny Esandra said...

sabo le ye ct...

dhiera said...

best sangat ke cerita john carter ni. asyik baca orang update cerita ni je. huhu

imie fatiema © said...

alolo cik abg harapan negara.. sabar sudah yang.. hah samalah.duk tingin nak tengok john carter jugakkk.

anitadiana said...

gi lah jejalan ke,baca novel ke..tak lah boring..kak ita duduk rumah ari minggu pun boring...ari minggu kena kuar gak..he..he