Friday, July 22, 2011

selamat hari sabtu..apa nak buat arini ek??

Assalamualaikum u olss
Sabtu suda....apa nak bua arini ek
baju da basuh 2 ari lepas
dlm mesin pon tak penuh lagi
nak tgk tv, sabtu cenggini, bukn de stori pe pon
nama ja sabtu!
nak ngadap lappy ja, uishhh. boley sakit otak
nak ajk laki jenjalan,
musti dy takmo, sb pent smlm keje shift
sewajibnya arini dy terbonkang kat ats katil
nak main masak2 kat dapur..humm, musti masak bda yg sama ja
apa nak buat, apa nak buat nih????

adakah aku patut tido ja????

syoknya tgk ikha tido kena peluk bear~~

7 comments:

sHi Ma said...

selamat hari sabtu ummi ikha... hari ni shima keja 1/2day, pastu nk pulang ke nogori... huhuhu..

jeBateja said...

tido je laaaa......best ooooo....ahakz

ikatankasihku said...

tengok tv je la nmpknyer.... :P

cik fadh said...

g shoppink raye kak, t bulan pose bru lepak uma jer sbb sumer baju raye da beli . haha

kak, tokley komen kt blog fadh ea ? fadh pown da konfius larr, hr tu ade install luvcomment, ade yg bole komen, ade yg tak ley . ni da uninstall, lgsg xku button komen plak . adoiii tension !

amranaiman said...

buat kue raya hahah pose pon belom :P

Hans said...

hahahaha....pergi shopping la sempena ramadhan yang bakal tiba nih :-)

halila Ibrahim said...

ermm .. tidur jugak la.. tapi TV mmg tak de crita best hari sabtu ..kalau astro pun sama ja.. tp akak kalau boring main game.. hahaha...dah q0 kali akak khatam angry bird...