Wednesday, September 14, 2011

harus ke ada pesanan ringkas cenggitu???..aishh

Assalamualaikum u olss
semalam, sblom laki aku gi keje (keje full ye kengkawan)
dy siap tinggal pesan kat aku
kata dia

"tadi makcik sblah ni ada bagitau abg"

"haah, bg tau apa?"

"dy cakap dy nak gi Kl, dy pesan minta tolong kita tgk2kan umah dia. kata dy malam 31 ogos aritu ada org dok panjat dapur umah dy, nak merompak kot gamaknya. jadi dy minta kita ati2...ayg ati2 k.."

walawehhh, makcik tu pesan cenggitu.
tau tak pesanan tu membuatkan aku kecut perut malam tadi
da la tinggal berdua ja ngn ikha

klik tuk gambo lebey jelas

kalau korg nak tau,
dapur umah makcik tuh
bertentangan ngn bilik tidur aku
huhuhu...serius, aku tido lewat malam tadi...
sumer gara2 pesanan makcik tuh
dan menjadi mak guard separuh masa...hahhaha

ps: jangan layan sgt entri nih...ni entri sakit prot...hahha

10 comments:

Anum said...

takutnya
hati2 tau

CintaZulaikha said...

mmg sgt ati2 skrg nih...

sHi Ma said...

makcik pesan yg menakutkan.. sabau ye ummi & ikha... moga semua selamat...

Namee Roslan said...

tapi bagus jugak makcik tu pesan. at least awak se family boleh beware n xlah terperanjat kalau ape2 jd. :) hati2 tau!

iyan shazlind said...

skrg byk org yg kurang baik...kena selalu hati2..wpun dok kat umah sendiri...cukup risau kot2 ada tetamu yg tak pnh ada dlm list tetamu kita dtg (perompak)...biasa kena rompak time kat kl ni...dh la dok sensorang...dekat 4 bulan baru hilang fobia..hmmm

cik hijau purple VS nur faie said...

mak guard ?

hati - hati , bahaye tu .

Hanny Esandra said...

makcik tu mungkin berniat baik..:)

fAr0T said...

bkful sis ^_^

Saiazuan said...

beware~! :D

amranaiman said...

makcik tu suh beringat hehe :P