Tuesday, January 8, 2013

Zasssss....

Assalamualikum u olss

sekarang ni bila aku arahkan ikha buat apa2 jek
musti dia akan jawab gini

ummi: ikha, jom mandi!
Ikha: yeshh boss..

ummi: ikha nak makan tak?
ikha: yeshh boss

ummi: ikha amikkan ummi tuala tu
ikha: yeshh boss

dan banyak lagikkk...
nampak sgt aku nih cam ummi yg gengster
tak pernah yeshhh ummi, sokmo lah yeshh boss

..ahaiiii lah ikha~~


11 comments:

jeBateja said...

ikha ....update blog....yeeshhh bosss...ahakz

Suraya Baharun said...

heeeheee...ummi dah jadi boss la...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

Ibu Lala said...

Wahh ada boss kat rumah ek. Ank2 ni cept je mengikut kan. Hye slm kenal. Jom singgah ke blog saya..

Ibu Lala said...

Mcm mana buat button reply tu ek?

sHi Ma said...

Hahaha... Yes bos... Lalalala..

Asrul "iLham" Sany said...

Nanti ikha jd lebih ganster dr.ko hahahaa

hainom OKje said...

CZ nasib dia tak cakap Yes Kak Long ...ha...ha... tu baru ketua gengster

Jna marcello said...

BAIKK BOSS HAHAHHAHA

adan said...

yess bosss... jgn2 ibu ikha ni berlagak boss je keje.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hahaha yes bosss