Wednesday, January 2, 2013

...... @_@ pengsan

Assalamualaikum u olss

main2 lah line nih
kalaulah berokband nih sejenis benda
dah lama aku sekeh2 bagi pengajaran..hasben aku bayar ko lahhh
jgnlah buat cenggini, susah nak wat keje tauuuuuuuu...sob3

erkk...haiiiiiiiiiiii, merapu pulak pagi2 nih
semalam tak post entri
line tak sayang aku laaa..lagipun, mmg tak ada apa nak cerita
jadinyaaaaaaaaa...melepak main game je lah aku
sambil tu, dok pikir2 lagi idea yg dah berlalang kat dlm otak nih
wehhhhhh, dah 3 hb nih, lagi 10 ari nak dateline
arghhhhhhhhhhhhhh....tader idea. tader idea...apasallah sush sgt tema ko bg ni en penerbitttttttt
naik buntu aku dibuatnya
nak tarik diri, harus dah tak boleh
jadinyaaaaaaa...hentam jer lahhh...

@_@ pengsan seketika.....

10 comments:

Ayu azmir said...

hihihkkk bawak bersabo

cucu umie said...

relax2 sis..
insyaAllah akan dapat yer jln cerita tu nty..
hehee

jeBateja said...

Alaaa.....kita masak dulu....release tensen....ahakz

Asrul "iLham" Sany said...

wahhhh kelas u siap ada publisher ag... :)

dhiera said...

kalau line beruk macam siput rasa macam nak campak je kan? xsuke jugak!

Deq's Qienz said...

lorr sian la..sabo jelahhh

hainom OKje said...

CZ... kena gi laut ke...tgh hutan ke... barulah keluar... kalau dipaksa memang degil nak keluar tu...hu...hu..

hainom OKje said...

CZ... kena gi laut ke...tgh hutan ke... barulah keluar... kalau dipaksa memang degil nak keluar tu...hu...hu..

shameel Iskandar said...

Nape tak guna streamyx ok ckit.. Moga2 dptlh siapkan kerja sblm dateline tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sian yer..sabar bebanyak yer kak