Thursday, January 3, 2013

i love novel...

Assalamualaikum u olss

yearggggggggg, semalam gi beli buku naa~~
sebenarnya aku ni kalau bagi novel mmg kurang skett
tp kalau bg cerpen aku minat
seb baik fixi banyak gak kuar cerpen
tp tak pulak aku jpa lejen press punyer buku
ni semua gara2 takmo beli online
beli online mahal wooooo, baik cari kat kedai
nak2 plak, bila ada kad member i love novel
bertambah2 sukalah aku nak beli buku
sb ada diskaun, kehkehke....
rm18.90, dptlah rm17.00...besttt tak????

rasanya ni baru kali ke2 aku beli buku kat sini semenjak aku buat kad dia berbulan yg lalu
bukan apa, tader buku yg aku minat
jd wat pe nak singgah kan..tader moif..
hal nak mencari buku kat sini mmg tak sush
sb kalau ada buku baru yg tiba
musti kompeni depa akan msj fon kita
bg tahu ada buku2 baru
jadi tak payah sush2 nak gi kedai dia
tgu dia kasi tahu jek, kalau ada yg menarik, baru aku gi..heee..terbaekkk

semalam dah pekena 1 buku lagi keluaran fixi
harap ni lbh baik dr buku yg aku beli beberapa buln lepas
sb buku yg lepas agak booooooooooooring sket

yearghh, saja nak tjuk kad baru...baru reniew nih, hehhehe

yearghhhh, selamat membaca wahai mataku si intan payung.., semoga tidak tidorrrrr..kehkehkeh(merepek suda~~lallala

9 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

oh bgs la suka baca novel... aku beli komik ja hahhahaha

sea_lavender said...

ske novel juga ~ lama da tak banyak huhu.. ~ tak de masa~ heee

Jna marcello said...

a dlu rajin gila bace novel sejak da kerja ni rasa malas je bace sbb baru 1st page dah mula rasa nagntuk (penat bekerja kot)
hehehe

faraherda.razalan said...

Dah beli ke cerpen KNB tu? alamak! Sy lambat! Haaaa~

izan mama mia said...

lama dah tak jenguk sini....saya pun suka novel..masih ada novel yg tak habis baca lg tuu

hainom OKje said...

Okje pulak ..kurang suka layan novel....malas nk membaca!

sHi Ma said...

Best lah kalau dpt diskaun... Hehe... ILoveNovel (",)

Deq's Qienz said...

i love novel too tp kan skg xdan nk baca dahhh.huhuu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wani pn suka novel siap kumpul buat koleksi lg..tp skang ni jer xdan nk bc hehe