Monday, January 7, 2013

nak tau tak....ehem2~

Assalamualakum u olsss

semalam aku pi potong rambut
budak tu tya, akak nak ikat rambut ke taknak?
aku jwb taknak..
sedar tak sedar rambut da jd gini

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/

gulpppp....wt........

apakah??? teranjat jemah
sebijik cm maruko chan...kartun anime tuh
dlm kata lainnya....... @_@ pengsan~~~~

19 comments:

Anum said...

hahahhah sama la rambut kita

CintaZulaikha said...

kan, baru perasan anum pon sama...hahha

hainom OKje said...

okle tu come apa... he..he...
lain kali cakap le CZ... nak pesen Lady Gaga ke apa ke...hu..hu

CintaZulaikha said...

gaga ke gagap kak okje, hahaha...taperlaaa, redha da nih..

Deq's Qienz said...

kiut la..cm rmbut Dee dlm adam dan hawa yag baru nihh

CintaZulaikha said...

Dee??? tak tgk pon ceta tuh, sobs~

shameel Iskandar said...

hehehehe, yg ptg selesa.Tapi xpe sbb zulaikha bertudung..

Zana Adieyza said...

samalahd ear.. rambut zan apun dh potong pendek.. sbb kalau panjang mcm susah nak menjaganya.. hihihi

CintaZulaikha said...

shameel, mmg dah selesa pon, ringan jek rasa..hehhe

CintaZulaikha said...

zana: kan, mudah sbnrnya sb kita ni sibuk orgnya. kekadang rambut pon dah tak terjaga..sobs

Suraya Baharun said...

hehehe...chumil apa...

sHi Ma said...

Comel lah rambut gitu...
Lama tak pontong rambut... Kalau dh potong lambat pula nk panjang... Huhuhu

CintaZulaikha said...

suraya: tq..hehhe

CintaZulaikha said...

shi ma: samalah, ni potong pon sb rambut banyak sgt gugur..dah jd nipis da pon, humm..

Hanny Esandra said...

wakakakakakakakakak!!!!

CintaZulaikha said...

gelak kasi panjang lagi nad...grrr, kikiki

Hanny Esandra said...

dun worry..
aku pun baru potong rambut... pun... jadi macam ni~~~~~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cute pa rambut mcm tu kihkihkih

iyan shazlind said...

mesti nama comel...bleh bikin ikha confius ni,,adakah ini umminya..hehehe