Tuesday, January 15, 2013

tarikh bersiaran selanjutnya

Assalamualaikum u olss

ada di kl sekarang, arini nak balik johor pulak
biasalah tgh cuti
jadi bila kita dah berubah arah, line pon cam segan2 nak timbul
nak2 plak bila dah spi johor nti
langsungggggggggggg tak ada linenya
jadi sementara ada kat kl nih, nak la update entri dan kasi tahu tarikh bersiaran seterusnya iaitu pada 26 januari 2013..hehhhe

ps: sabor dlm hati yer kawan2.

ada rupa anak dara tak??? hehhhe..perasan gilak!!


12 comments:

Namee Roslan said...

macam anak dara sangat. hehe. maintain ! boleh bg tips kat saya nanti ! hihi

Suraya Baharun said...

selamat bercuti...

Kazman / Sue said...

ni mak orang ke ni.... heee3

Cik Imie fatiema said...

memang macam anak dara selimmmm ai jeles ni...nak selim jugak tsob tsob

sHi Ma said...

Cun body mak dara nie... Kalah anak dara yg comel loteh... Hehehe... Selamat bercuti ummi ikha...

iyan shazlind said...

mmg masih cam nmpk cm anak dara la..lamanya bercuti bestla bleh jenjln :)

cik fadh said...

mmg rupa ank dara lg..ni kalo org xbwk ika jalan sekali, mst da kene ngorat nih ! huhu

Cik Yatt said...

serius mcm anak dara lagi..pewit

Pykaa Pdott said...

nice pic . sis segak haih , mcm ank dara . hee

adan said...

ehemmm.. asal tak ambil gambar ngan encik abam? kan baju couple..

hainom OKje said...

Bukan rupa lagi tp memang ingat anak dara...ececeh...sukalah tu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah menten mcm anak dara gitu hikss