Tuesday, February 19, 2013

sepi

Assalamualikum u olss

someone dah menempah lukisan dgn aku
bukan org lain pun, member2 jugak
katanya suka sgt tgk lukisan aku, kena ngn jiwa bagai~
hahhahhha..aku pon on jek lahh
mungkin dah rezeki kut..

masalahnya, aku tak tahu plak yg A3 tu lagi gabak dari art block biasa tuh
jadi, termenung jugaklah masa nak beli kertas tuh kat kedai buku
sampai umah, blurrr 5 minit
tak tau wehhh nak lukis apa??? tanda soal memanjang..
seb baiklah, member tu dah siap bg tema
katanya nak sepi, dan ada warna sikit2...
mak nampak lain dari yg lain katanya...hummm..
ikut jer lah, org bayar kut...

dlm kepala dok pikir pokok kayu mati
ngn bukit jekk...jadi tros lakar awal2

bila dah siap, jadilah cenggini...tapiiiii, member kata
tambahlah bintang sikit...dan warnakanlah daun ...jadiii

jadi apa ek....ntilah aku post gambo btol dia..hehhe

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik what

faraherda.razalan said...

Peh! Rajin! Awak keje ke atau surirumah?

Ym.Bundle said...

pergh..mmg org seni ko ni kak..cantik..

Cik Yatt said...

lawaaaaaaa

jeBateja said...

omak aiii...dah jadi bisnes tuuu...taniahhhhh

Suraya Baharun said...

memang cantik pun...

Roslan Putra said...

wahh... dapat job tempahan pulak... terbaik lah tu...

Cik Imie fatiema said...

hobi boleh jadi sumber rezeki..alhamdulillah

hainom OKje said...

Dah terjawab persoalan OKje kat atas tu...
Eh tak jadi jaga anak member tu ke CZ

CintaZulaikha said...

hanum: tq anumm..

CintaZulaikha said...

faraherda: surirumah jekkk..

CintaZulaikha said...

ym: tq, tq...hehhhe

CintaZulaikha said...

jebat: bisnes ngn member2 jek pon..

CintaZulaikha said...

roslan: tak berani jugak, tp try je dulu, kut mampu...

CintaZulaikha said...

cik imie: alhamdulillah...

CintaZulaikha said...

okje: ha a, tak jd jaga..tu yg banyak masa terluang tuh..

Deq's Qienz said...

assalam sis..kite pon dah xdet masa nk hapdate dah..bizi sgt..maaf lam juga xsingah sini..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh ada tempahan tu alhamdulillah kak...rezeki tu..mana tau boleh jd bisnes betul2 nanti