Thursday, February 21, 2013

book guest pengantin...

Assalamualaikum u olss

ada akak tu minta aku lukis sesuatu tuk book guest pengantin sepupu dia
dan aku sgtlahhhhhhhh teruja
katanya, nak 2 ekor burung
salunya org letak apa jek ek tuk book guest nih??? 
ntahlahhh, yg pasti, yg aku rasa2 jek, musti ada gambar2 dlm frame.

adalah beberapa ekor burung yg aku lukis
tp akak tu tak brapa nak suka
lastnya aku lukis burung antu sekor, 
bukn tujuannya nak bg akak tu pon
suka2 jek nak try lukis
tp dia boleh tersuka pulak
ahaiiii, selera org mmg lain2 kan
katanya "lukis 2 ekor pon comel nih ct"
aku pon, ok kan jek laaaaaaa
asl org tu puas hatii..

bakal jadi 2 ekor

ingat tak aku pnh kata nak letak gamba lukisan yg ada member order tu kan
ni haaaaaaa....ada nampak cam pelik tak
ke mata aku yg pelikk

tak kisahlahhh, walau nampak pelik...selera kastemer kena ikuttt..yer tak??nak kasi gelap lagi
langit tuh..hehhe


9 comments:

hainom OKje said...

Ooooo line tgh sedih rupanya ...patut pun sepi tanpa berita ha..ha...

Macamanalah ada idea sekreatif tu CZ... respect lulah...
Nak tanya akak yg mintak awak lukis tu dia desribe camne CZ sampai awak boleh terjemahkan jadi cam tu hehe??

CintaZulaikha said...

dia cuma bg tema jek..pastu, saya balun kasi habis...maksudnya, dia cakap, nak sepi, ada pokok sebatang, ada bulan, ada rama2, ok leh tuh...camtulah ayatnya..

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Cik Imie fatiema said...

lukislah apa saja ummi ikha, akak tetap kata lawo sebabnya mmg akak peminat lukisan cenggini..oneday nanti bley tempat kat ct juger..kasik diskaun..hehe belum pape dah mintak diskaun..muke tak malu.

hainom OKje said...

Tak mampak pun rams rams dia...hehe

jeBateja said...

actualy...den pun suka burung hantu tu....comei.....den sokong akak tu....ahakz

Zaza =) said...

wow..kreatif sungguh...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cantik2

sHi Ma said...

Kreatif... Suka lukisan yg ada burung antu tu, comel...