Wednesday, December 5, 2012

warkah cinta di tv alhijrah....sweetttt

Assalamualaikum u olss

aku jarang-jarang buka tv alhijrah, melainkan ada ustaz don..hehhe
mungkin sb aku tak tahu yg tv alhijrah tuh ada drama, 
jd aku mmg jarang2 lah buka kan..
sehinggalah tadi..jeng3...ada drama best pulak kat tv alhijrah
fuhhh, ceta islamik lah sket, tp best apa
WARKAH CINTA tajuknya..
aku rasa ceta nih start ari isnin spi khamis kut, pukul 8.30mlm
td masa buka pon dah spi episod 7...sob3...banyak dah ketinggalan

warkah cinta lakonan imam muda nazrul dan heliza helmi...huhu

imam muda nazrul dan heliza..
tak sgka aku imam muda nih pandai acting..hikss..

kalau korg tya ceta nih pasal apa?
sorilah aku tak boley nak jwb..sb macam aku kata tadilah, aku baru 1st time tgk, hehhe
melainkan korg pnh baca novel dia, 
haaa, maka akan terjawablah kisahnya..
ceta nih ngn novel dia dtg dari penulis yg sama jugak iaitu ustaz A.Ubaidillah Alias
cuma tajuknya panjang sket WARKAH CINTA BERBAU SYURGA
hehhe... tetiba terasa cam nak pi cari novel dia pulak
sb ikhlas aku katakan, ceta nih sgt sweetttttttttttttttt...fiuuuuuuuuuuuu~~(walaupon bru tgk 1 episod, kiki)


tp sayangnya, ceta nih buat 12 episod ja...cam tak puas pulakss...ahakzz
sila tonton yer kawan2

12 comments:

hainom OKje said...

Agaknya sebab nk test je imam juda tu boleh berlakon ke tidak....nanti dia tmbh le episode tu...

CintaZulaikha said...

tak tahulah pulak kak, mungkin lah kutt..tp mmg imam muda tuh blakon ok lah..

cik fadh said...

hihi jarang jarang sgt bukak tv alhijrah ni..aduiiiii insap insap...

Miss Zahirah said...

tjuk citer pn dh menusuk kalbu.. hehehe

Namee Roslan said...

wee mesti best. cerita ni first time ke imam muda tu berlakon ? :O wahhhh.

Jna marcello said...

Shu ramai ckp best..ada ulangan ke Shu?

Suraya Baharun said...

menarik, bleh la tengok nanti...

a.samad jaafar said...

drama2 lebih bercorak islamik sepatutnya diperbanyak dan diberikan sokongan..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

jarang tgk tv al-hijrah ni

deq's qienz said...

saya jrg sgt buka tv nihh..huhuu..kdg2 lupa pon ada tv nih..sian nohh

nazira said...

:-)

http://ruangannazira.blogspot.com/

anitadiana said...

pandai ke berlakon ya..........tak pernah buka tv ne..biasa hubby sukan aje lah,...