Tuesday, December 4, 2012

tengok siapa yg kahwin??

Assalamualaikum u olss

korang nak tahu tak darulaman park kat jitra tuh dah kena bayor parking
uishhh, tak patut..mentang2 darulaman park tuh ramai yg berkunjung
depa kenakan tol lah pulak...aishh
tapi aku kat sini bukan nak ceta pasal bayor parking ke apa kat tpt tuh
tp aku nak ceta pasal org yg akan kahwin kat tpt tuh...hehehheh

siapa, siapa? musti korg tertanya2 kan...hehhehe

klik utk pembesaran...
haahhh, dah tgk, dah tgkkk
kalau tak nampak, ce besorkan gambo...
hamboihhhhh...terbeliak tak mata...kuikuikui
pada yg minat pada depa, pasti akan tersenyum
yg tak minat tuh..simpan jek senyum tuh...aku ok jek

yg pasti diri ini nak pi tak??? tuh yg menjadi persoalannya
tpt dah dekat dah, 
insyaAllah bak kata org...sb takot2 laki aku keje...jd akhirnya tak gi jugak.
tp rasa teringin tuh ada, sb bukan salu kut tgk artis kahwin...ye tak, ye tak...

pepon, nak ucapkan tahniah pada depa
moga berkekalan ke akhir hayat membawa ke syurga yg abadi, aminnn...

21 comments:

Ayuni Dati said...

tahniah.... semoga berkekalan hingga ke hujung nyawa...

shameel Iskandar said...

Siapa artis tu.. Ntah masalah brodband or maslh apa sy x bleh tgk gmbr tu..

hainom OKje said...

Tak sia sia le diana kawen ngan farid kamil....anak datuk dr lagi!

anitadiana said...

bestnya....susah artis nak jemput tu...rugi tak gi...

sHi Ma said...

Anak org kaya kedah kawin ni.. Suka mereka bdua..weeee...

Jna marcello said...

Alaahh baru Na nk ikutttttttttttttt ;)

CintaZulaikha said...

ayuni: tahniah pada depa lah kan..

CintaZulaikha said...

shameel: ni ha, farid kamil ngn diana danielle..hehhe

CintaZulaikha said...

okje: saya pon baru tahu kak...huhuhu..musti katering depa best nih..

CintaZulaikha said...

anita: tu lah pasal, teranjat jugak nih...mungkin bapak dy ada kenal mana2 pegawai, sb tu kut depa jemput kami2 nih.

CintaZulaikha said...

shima: shima, saya nih baru tahu yg farid tu anak dato tau...huhu. igtkan org besa2 jek.

CintaZulaikha said...

jna: meh Na, mai cni, kita pi sesama..hikss..

Deq's Qienz said...

wahh dapat jmputan farid kamil tuh,terbaekkk la

Zana Adieyza said...

wah, dpt jemputan artis kahwin! pergi la yunk, nnti leh review kat blog.. hehehhe...

CintaZulaikha said...

deq: huahhahahha..terbaekk ka..huhuhu

CintaZulaikha said...

zana: InsyaAllah kalau en hasben cuti, mungkin pergi..

Miss Zahirah said...

uit.. rugi x pegi ni.. hihihi

Asrul "iLham" Sany said...

tunggu wedding i buat kat new york ek...hahhahahaa

jeBateja said...

Biar betul....betul ke ni....

CintaZulaikha said...

betul abg jebatttt...kuikui. pak dia ada kawan dlm army kut, sb tu dia baik hati jemput 1 kem...huhuhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow dpt jempu dr retis tu hikss