Thursday, December 27, 2012

snogurt lagi best dari tutti frutti...

Assalamualaikum u olss

fuhh, lama tak bersiaran...line lembab nak mampos kut, 
loading spi 4 juta kali, tp still ngek..
nak buka satu2 blog pon rasa cam...haaaaa....run salim bachik, bak kata member aku!!
tu yg jadi macam nih, tak buka2 blog org, apatah lagi blog sdri
haahhh...igt lagi tak wedding farid kamil ngn diana danielle tuh
aku tak pergi lah wehhh...rugi kan
laki aku keje, balik je dah petang..jd mmg malas r nak gi dah
rugi begitu saja~~

smalam kuar pi jenjalan
singgah snogurt jitra, konon nak merasa yugurt depa plak r
nak banding ngn tutti frutti, aku rasa snogurt lagi sedap kut
pastu depa banyak bg diskaun, siap ada ladies day lagik
tp bila timbang, rasa cam sama jugak bayornya ngn tutti frutti
jadi tak tahu nak kata apa
apapun, ikha suka...jd kalau ikha suka, ummi ngn walid dia pun kena suka..hehhehe
ya sallaammmmm~~ hahhahha

kaup, kaup...

tgk dulu...

ngap!!...yum3

1 mangkuk, dia sorang jek..takleh jadik nih~

peace utk RM11.90....lallallalla~~

tengok muka dia makan, rasa cam.....nak pi makan lagik jek...hahhahha

nti free aku pi jejak korang ek..tu pon kalau line nih sayang aku...~~

17 comments:

faraherda.razalan said...

Amboi! Sukenya die dpt mkn frozen yogurt tu!! Nak mtk sket boleh??? Mangkuk besa tu. Ley kite share2. Hiks~

Anum said...

wow kena cuba nie

s h a said...

Lagi besh eyh.Boleh try ni.Tapi same harge ke.Baru nak bersorak riang kalau murah cket.Hehe. :)

dhiera said...

ala-ala, tutti fruiti la ni tapi murah sikit. sedap x?

CintaZulaikha said...

faraherda: jom share...hihi

CintaZulaikha said...

anum: jgn tak cuba anum

CintaZulaikha said...

sha: rasa cm mhl, tp ntah..tutti frutti pon dah lama tak gi, jd mungkin murh sket snogurt kut.

CintaZulaikha said...

dhiera: sedapppp :)

Deq's Qienz said...

sedapanya..anty skali pon lum prnh bawak qhayra rsa menda nih..huhu owh patutla jarang nmpk umpenya tenet tak sihat..hihii

hainom OKje said...

Wah on line je terus kecurkan org ngan snowgurt....he..he... tenet buat hal eh... siannya.... sabo aje le kat kl ni tak tau kat ne ada jual snowgurt ni!

Suraya Baharun said...

kene try ni..

Cik Imie fatiema said...

tak pernah try lg snogurt coz area sini tak jumpa lg..tapi for me tutti frutti agak mengecewakan rasanya..harganya dah macam emas..kehkeh

CintaZulaikha said...

deq: ha a, sgtlahhhhhhhhhhhh lembab

CintaZulaikha said...

okje: saya pon tak tau, nasib baik kat sini ada dpn mata..

CintaZulaikha said...

cik imie: katanya makanan kesihatan..katanyalahhh..sb tu kut harga cam emas..lalallal

sHi Ma said...

Tutti frutti pun xpnh rasa lagi... yg nie tgk ikha makan, acik pun rasa nak juga... Hahahaha... Nyam nyam nyam...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka gak snogurt hihihi