Friday, December 28, 2012

3 kerja...mampukah???

Assalamualaikum u olss

dulu selalu bising sebab tak ada buat kerja apa
sekarang bila dah ada kerja...bising jugak lagi
mungkin sebab kerja tu dah jadi 3 jenis kerja
tak tercapai dek akal wehh...

*menulis cerpen yg idea nya tak datang2 lagi (dateline nak dekat da ni)
*meniaga bisnes yg baru dibuka
*dan bakal menjaga anak member sang suami yg tercinta...(grrr)

camne nak hadapi hari2 yg mendatang nih
cuba bagi pendapat sikit???

stresss dalam syukur


8 comments:

shameel Iskandar said...

Tahniah Zulaikha. Ini satu pencapaian yg baik.. Nak tanya Zulaikha nak hantar cerpen kat penerbitan apa yer.. Saya dulu pun selalu jgk tulis cerpen dan ia disiarkan dlm akhbar dan majalah, tp skrg mood dh hilang.. Kat link di bawah ni koleksi cerpen2 saya yg prnh disiarkn dlm paper n majalah
http://www.bicaradariaku.com/search/label/CERPEN

CintaZulaikha said...

tulis utk buku nih..underground punyer...buku hitam press. tu pon klu terpilih..hrp terpilih la

shedameor said...

takpe kak, banyak2 keje, income pun masyukk je. huhu

Cik Yatt said...

takpe..slow-slow..msti bole la kakak kite nie :)

hainom OKje said...

Pergh!!!dahsyat tu..tp yg no 3 tu...kalau okje mmg agak malas...he...he...

dhiera said...

macam mana nak siap kan cerpen kalau kena jaga budak kecik. errr

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah akak mampu punya..chaiyok2

Deq's Qienz said...

dah mula mgasuh ka..ermm insyAllah pelan² semntara nk rasa selesa, bila dah biasa oke la..bknkah tulis cerpen tuh kena ada mod, baru idea dtg mcurah²..hihi btw gud luck sis :)