Thursday, October 20, 2011

"I am anime crazy" igt lagi tak contest nih....


Assalamualaikum u olss



gila lama aku tak update pasai contest nih
mana taknya, seingat akulah, aku wat contest ni beberapa bulan yg leps
pas je aku wat entri ttg contest nih
tros aku diam~
bukan apa, aku nak bg peluang kat orang ramai tuk mencuba
sb aku dah berjanji nak bg adiah yg best
tp, mungkin sb contest nih sush kot
takpon, tak ramai yg minat anime
jadik tak ramailah yg nak join
boleh kata, yg masuk pon leh dikira ngn jari

tp apapon, janji ttp janji
sb adiahnya pon da aku beli
dsebabkan tak ramai yg masuk
aku cuma akan bg adiah tuk sorg saja yg bertuah
pemenangnya akan dijudge oleh cik Hanny Esandra
selaku juri tetiba yg dilantik oleh aku smalam..hahhaha (sori ye kawan)

skrg ni aku nk bg hint
adiah apa yg akan aku bg kat korg
nak tau apa??? ok2, tgk kat bawah

tadaaa~~ harap2 akan menarik perhatian korg
sb iya dah menang banyak anugerah
terbaekkkk dari jepun hokeyyy


bagi sesapa yg rasa teringin nak join agi
leh la gi kat link nih
sb aku akan ttup contest ni ujung bulan nih

selamat berjaya...daaa~~

11 comments:

Anum said...

saya nak join

CintaZulaikha said...

cik anum: silalah...jangan segn2...

Asrul "iLham" Sany said...

sy dh join ye...

ngah tunggu hadiah date ngan Jeffrey Dean Morgan je dari ko mak hayam...
muahahaha

Hanny Esandra said...

sila letak nama2 peserta di belah kanan ye..sng i nak p blog dorng..

amranaiman said...

tgu2 adiah.. patut x dapat lg.. rupanya xhntr :P

cucu umie said...

hehe...lama sudah tidak dtng blog akak...

btw, akak ad tnye design blogkan..ayie judt ambik m20 untuk full templetes..

einz said...

alamak einz tak update ag...sbb picture nan mmber....t einz update eh....einz try ajak mmber ag ^_^

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

Namee Roslan said...

hey tak sbr nk tahu pemenangnyaa :D

jeBateja said...

ishhh...hang ni ...tua2 pun minat anime ke...ahakz

einz said...

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/06/iam-anime-crazy.html

kak ct....hahaha...da ajak da member tp asenye dyowg minat tp tak bape nak mengumpul kot...einz pun tak byk kumpul brg2...hahaha....tp einz da update....ade la pic nan brg2 sakura....hehehe...