Thursday, October 20, 2011

Protect the boss....terbaekkk lah...

Assalamualaikum u olss
dah agak lama jugak tak review sebarang citer yg aku dok syok tgk skrg
sori la sb aku salu review ceta korea
mana taknya, ceta tu ja yg best
nak review film melayu
dah lama plak tak jejak wayang
jadi, ni jer yg termampu
lagipon aku takmo tgk belog ni bersawang
jadi, adalah lebih baik aku nulis apa entri yg patot
janji aku hepi...lallalla~~

kali ni aku nak review drama korea
PROTECT THE BOSS
gilalah, ceta nih mmg terbaik slps ceta
THE NEW GISEANG STORY
mana taknya, klakar abes






ceta pasai 2 pengurus yg juga sepupu, bertanding utk mewarisi kompeni besar milik bapa Ji heon iaitu chairman cha. disebabkan Ji heon ni mempunyai penyakit iaitu trauma utk berdepan ngn org ramai. sepupunya Moo Woon mengambil kesempatan itu untuk menjatuhkan Ji heon. dia menggunakan No Eun Sool, seorang gadis yg kasar dan lasak untuk menjadi pembantu kepada Ji heon. kononnya utk mendapatkan maklumat dengan menjadikan gadis itu sbg spy. malangnya, No Eun Sool yg lurus dan gila2 tidak mengetahui hal itu, dan dia berterusan menjaga kerjanya memandangkan dia sering diberhentikan. di menurut segala perangai gila ji heon tnpa merungut. sehinggalah ji heon mula jatuh cinta akan No Eun Sool yang dianggapnya lain dari gadis yang lain.

huhuhu...apapon ceta nih mmg klakor abeslah. sb Ji heon ngn moo woon tu mmg klakor. ditambah plak ngn watak No eun sool tuh. bertambah lucu plak aku tgk ceta nih.

btw, kalau rajin. tgk2 lah ceta nih. tp ada kat korean HD..humm..camne tuh. arghh tak kisahlah. kan skrg dah banyak belog korean drama on9 free. jd apalagi, gi lah tgk..huhuhu..

daa~~

7 comments:

Anum said...

layanaaaa
suka sangat2

einz said...

cam best je....hahaha...cite cinta2 ag eh?huhu...

ILA HonEyBuNNy said...

nanti bila habis stdy..baru ila nak layan semua cerita2 korea...ehhe..

ikatankasihku said...

cerita2 mcm ni kalau dah lyn, tak hingat dunia..hehehe

fara aieda said...

nk jugak tgk cte nie..huhu..kejelesan melanda..

CintaZulaikha said...

cik ila: lamanya nak tgu abes study dik oii~~hehe

cik fara: jgn jeles yer..hehehe

kak nora: tau takper kak...racun ni tau..lalala

einz dan anum: mmg best dan layanzzz..

Run Away said...

memang best ar....;d.....sukeee...