Friday, October 21, 2011

”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Assalamualikum u olss
fuyooooo...jarang giler wehhhh aku kena ugut masuk GA memalam buta cenggini
wat pertama kalinya dalam idop
ada blogger yg ugut aku sambil bentang karpet merah agi
tuk join GA nih
timer kaseh kpg tukang ugut
cik einz yg comey lotey (gurau ja..heheh)
seb baik GA jek dik, ada ati dan perasaan gak akak nak join
akak suka bda simple2 nih...huahhahhaha

memandangkan adiah dy punyalah banyak
ada peluang kot nak menang
kahkahkahkahkah (gelak jahat)
tapi siapalah diri ini
bukn best pon
takkan leh menang ngn mudah kan
lagipon, nilah pertama kali akak jejak cni
belum ttu lagi dpt jadik pengomen tegar
but pasti mencuba...lallallala~~

k r, merepek2 plak memamalm buta cenggini
pada yg nak join jugak
silalah letak banner nih ye adik2 dan kengkawan
banner yg kiut lagi comey


bg adiahnya plak..better korg gi survey link CIK PENMERAH nih sdri
tgk, ada tak menarik minat korg
kalau ada tuh...ringan2kanlah jari
tuk menulis entri yg serupa ini
bg memenangi adiah2 yg best tuh

apapon...aku nak tag 3 manusia brutal nih
sebab bg aku
depa mmg terbaekkk...lalalla

CIK HANNY ESANDRA yg gojes
CIK ANUM yg menarik
dan
PUAN NORA M.HASNI yg rock

3 jelah yer...nak tag ramai2 pon agak2 lupa plak nama mereka..kehkehkeh
selamat mencuba....

ps: mana yg suka lalu lalang kat belog nih, kalau nak masuk pon boley, akak tak kesah..lalalla

13 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....kak,

rezeki ada di mana2..ada rezeki menang tu..:)

ikatankasihku said...

hep, siap tag akak yer....
wokeh lah..akak join jugak..layannnnnnnn

CintaZulaikha said...

waalaikumsalam.

timer kaseh sayang~

CintaZulaikha said...

kak nora: mmg wajib pon layan...haha

Asrul "iLham" Sany said...

rajin tol ko join2 nyah...

kelas

amranaiman said...

teringat zmn skolah.. pen merah.. pen biru.. u marah i lap u.. ^_^

Namee Roslan said...

hey good luck on this ya. menarik GA nya..penmerah.com...

iMBobo said...

insyaAllah boleh mng tu hehe..goodluck!

Hanny Esandra said...

okey, aku join..

Juliet_iRa~" said...

hee..
wah GA!
:D

Luna Shoppe said...

Salam. Tumpang promo ye. Jemput datang ke Luna Shoppe. Ada pelbagai jenis bag&tudung. Diskaun dan mystery gifts dari Australia menanti anda!

Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

budak penjara said...

puan nora..cam kenal je..yeaahh..mama ikin..haha

nelly said...

Good luck akk !!
:)