Wednesday, September 12, 2012

sepotong kek buat cik wife :)

Assalamualikum u olss

cerita smalam, cerita hari jadi aku
salunya kalau sampai hari jadi aku
musti en hasben akan diam jek, cam tak hengat apa2
sedangkan, aku yang cuba mengingatkan dia
dan dia, akan senyum simpul jek
jd tahun ni, aku dah malas nak ingatkan dia
sb dah tak kisah pon...dah tua2 nih, apa barang nak sambut hari lahir kan~~
jd aku plak yg buat diam, duk dpn lappy, wat keje sdri
lagipon smalam en hasben ada logistik kat kem
seharian tader kat umah
tinggal aku ngn ikha jek, makan nasi sesama
ikha dgn bestnya menghadiahkan kiss sbg hadiah buat aku...sgt kawaiiiii
mulut muncung gila babas, rasa nak tarik muncung tuh...
sayang sama ikha tau , lap u so much

sebaik senja, en hasben pon balik
tiba2 jek hulurkan aku sepotong kek secret recepie
teranjat boboi tau
salunya aku yg gatai  mintak2 kat dy time besday aku
kali nih dy yg belikan sdri
katanya "ini jek yg abg mampu yang"
sob2 tau rasanya, tak sangka, kali nih dia ingat ~~
terasa sangat dihargai

memandangkan sekarang ekonomi kami tidak menentu
aku mmg tak terpikir nak minta apa2 cam tahun2 lps
jd bila dihargai begini, malah diingati pula hari lahir sendiri
mmg rasa sgt seronok
walaupon dgn hanya sepotong kek

timer kaseh yanggg :)


15 comments:

Anum said...

betul tue
sekadar ingat sudah mencukupi

Mooniqueen said...

Ala dear, lain org lain caranya... Mcm MQ kdg2 jeles je jugak org lain every time ade anny ke, besday ke, first time date ke mest nak celebrate kan... Mcm MQ n hubby, as long saling sayang menyayangi, bertanggungjawab, n sbgi ya..itu dh cukup memadai... Oklah if sekali sekala nak sambutkan... Hehe...

Namee Roslan said...

so sweet !!! :D sebenarnya perempuan tak deand for more pun. dia nak org yg tersayang sekadar ingat je. takperlu pun beli hadiah mahal2. :D happy birthday kak ! moga ikha dapat adik baru. hehehehhe :D gulp, tibe2 saya pun teringin nak makan kek ! hehe

Namee Roslan said...

so sweet !!! :D sebenarnya perempuan tak deand for more pun. dia nak org yg tersayang sekadar ingat je. takperlu pun beli hadiah mahal2. :D happy birthday kak ! moga ikha dapat adik baru. hehehehhe :D gulp, tibe2 saya pun teringin nak makan kek ! hehe

CintaZulaikha said...

anum: kan anum, humm seronok tau :)

CintaZulaikha said...

MQ: betoi tu dear, sekali sekala nak sambut pon seronok juga. kita nih bukan pon nak mengharap sgt, tp bila diingati pon dah cukup rasa suka.

CintaZulaikha said...

namee: kan...hehhhhe. sayang sama en hubby.

Ym.Bundle said...

ok gak tu..napa la tak terpikir nak bagi bini aku kek sepotong masa besday dia minggu lepas..adehh..

kesian plak kat dia..tapi aku belanja dia tutty fruti kira ok jugak kan kak..tu je yang yg terpikir..haha..

Asrul "iLham" Sany said...

yg penting dpt pelok abam..aummm

Wanieys said...

weh kek SR nyummy...sepotong pon pada aihhh rega dia hikhik

CintaZulaikha said...

Ym: hahhha, ok la tuh, tutti frutti pon jadi apa..

CintaZulaikha said...

agie: kannn...pelok abam mmg best :)

CintaZulaikha said...

wanie: setahu saya, kalau sepotong kat SR, 6 hengget jek rasanya...

Rain said...

sweet!

rumah tangga berkekalan bahan kebahagian itu hadiah jauh lebih mahal..

selamat hari lahir :))

CintaZulaikha said...

Rain: kan, cam gegula tau...hehhe