Wednesday, May 14, 2014

lagi bosan..lagi byk artwork...thats me, hoihhhh

Assalamualaikum,

sebagai seorang makcik, selain dari menulis cerita merapu di buku2
akak juga seorang pelukis amatur tak bertauliah
tak mudah jadi pelukis amatur ni
nak2 plak, bila melukis benda yg remeh temeh...
serius woooo, akak mmg suka lukis benda yg remeh2 bila bosan
makin bosan, makin remeh...tp simple dan ada matlamat
matlamatnya, nak kasi ajr pencinta2 seni zentangle utk yakin pada diri dan pattern2nya
haaaaa, tu diaaaa...nak jd cekgu katanyaaaa...sgt tak boleh blahhh~ hahha

art camni mmg jarang2 ada di malaysia
tp mmg ada pon
cuma tak terkenal kut
akak kenal pon mem yg ajor
katanya " pi melukih la ct oiii dr hang dok tercongok depan tv tgk ceta korea, hang kan terar melukih..."
terar ka, hak puihhh!! gelak sekor2

tp seriously, dah start, tros fall in love ....smpai tergolek2 lah fall in love tu ...k fine tipu
tp jatuh cinta tu mmg betoi
kalau ada tangga pemenang tu, kira seni zentangle ni leh menang pingat peraklah slps walid ngn ikha
yg duk tpt pertama, hahhahha

pepepon, bak kata td, akak ni amatur ja
lukis atas rasa kesedapan sendiri
layan syok sdri
puji angkat bakul sendiri...terok kan??
btw...itulah akak...tak perlukan penghargaan org, asalkan bersyukur dengan nikmat yg sekelumit ini

sebelum

sedang

dan sesudah...


semuanya terimaginasi kerana cik ikha
love u sayang
biarkan mimpi terbang bersamamu...

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

WOW

cik fadh said...

hi kak ! lame x keep in touch..hehe..

wahhh siyess akk ade bakat melukis !! cantik smpai boleh trasform jd gitu !

adan said...

Assalamualaikum. . Cantik lukisan akak ni.. bila bosan ada je kerja seni nak buat kan.. :)

#akak dah jadi penulis buku ea? Tahniah kak.. semoga sukses k!

shameel Iskandar said...

Salam Zulaikha.
Lukisan yg cantik dan teruskan.. Sayang sekali kalau bakat dipendam atau disimpan, dulu sy suka menulis cerpen dan sering disiarkn dlm akhbar dan majalah, tapi sebab dah lama tak menulis, bakat itu semakin hari semakin terpadam.

hainom OKje said...

Cantik.....
Cantik sangat.... lukisan penuh makna ! Sure Ikha nanti jadi mcm umi kan..