Wednesday, May 14, 2014

apa khabar, akak nak jual buku nih...hoihhh~~

Assalamualaikum,

dah lama tak jenguk sini, 
dah berabuk bagai dah blog nih, ahaiiii bz kemain gamaknya
bukan bz mana pon ikotkan, cuma....ntah...takdak idea nak update

baru2 ni ada pesta buku
jadinya, pi la sebab nak amik buku2 kita kan
ada plak hamba Allah yg nak minta sain
k fine, akak malu...(sb tu akak ngelak nak pi pesta buku)
tp dah org minta sain, kita pon sain je lah
nama pon dah rezeki memasing
hehhe...

akak ni manusia yg malu utk menerima penghargaan
tak taulah knapa...lebih suka jd diri sendiri
jadi silent writer...
mungkin sb tu akak salu berkeras utk mengelak
dah jadi kesebatian dlm idop kut...huhuhu

keluaran penerbit buku hitam press

if ada sapa2 berminat nak beli, 
pm2 la akak kat fb
jual harga cincai ja sb buku ni dah membukit duk dlm laci
huhuu

ha nak tya brapa juga harganya?
k lah....
akak hya jual

3 buku = rm50
1 buku = rm20

takdak bayaq2 pos...akak buat harga cincai ja bak kata awal2 td
hehhhe....ok...selamat berjumpa lagi, daaaaaaa~~

1 comment:

imie fatiema said...

salam ummi ikha, ya allah lamanya tak update..memang abis rindu dah selalu gak jenguk jenguk kot ada update, ha dah jadi writer tuu..tahniah ummi ikha..meh update gambo baru ikha dah besaw agaknya kan..