Wednesday, March 20, 2013

koi dan wedding tree guest book....

Assalamualaikum u olsss

koi...aku suka ikan koi
mungkin sb seng nak lukis kut...hummm...
1st time lukis atas kertas A2...
ampa tau tak A2 besar mana????
sgttttt besarrrr ye kekawan...
jadi rasa puas tuh membuak2 lah
alhamdulillah siap jugak ikan koi yang kedua aku lukis dlm 2 arini..
bila nak frame ek??

gambar yg paling I sayangggg...


ada sahabat lama minta aku lukisakan pokok
utk wedding tree guest book beliau
dia pon nak A2...hummm, besornya mak aihhh
jadi cth pokok dah buat..tp ini bukanlah draft akhir
banyak lagi idea dlm kpala otak..huhuhu

macam2 org nak kawen skrg kan
nak pokok lah, nak burung meraklah...ahaiiii

taperlah, bukan kawen banyak kali pon kan...



cth...

dgr cerita, dia nak minta guest cap jari kat sekeliling pokok tuh...perghhh, idea mat salleh btol
member aku nih, hahhaha

12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

simple but nice

jeBateja said...

Ooo..KOI....bukan KAP....ahakz....ahakz

CintaZulaikha said...

eh tak sama ke koi ngn kap, hahhaha

Namee Roslan said...

akak...sangat cantik !! :D eh jap nak pergi previous post.ada hadiah saya. :P

CintaZulaikha said...

hahhahha..klaka la namee nih..

Bobo said...

cukup ke tmpt nak cop jari tu? haha

Elya Roza said...

lawa lawaaa

CintaZulaikha said...

bobo: tu cth jekkkkkk, huhuh

zulhilmi tempoyak said...

fuhhh.. big talent.

Cik Imie fatiema said...

cunnnn sangatt.. one day nanti kalau akak dah moving rumah baru nak menempah dengan mama ikha juger.. boley kan.

hainom OKje said...

amboi kejap pokok kejap ikan ...kang jap lagi, apa pulak tak tau hehehe...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wow kretup la kak