Saturday, May 19, 2012

--

bila aku fikir masak-masak balik
aku mg banyak buat perkara  bodo slama nih
dan tak sangka aku terjerat sdri

jadi aku nak minta maaf ngn tuan punya badan
kalau rasa terluka dgn semua yg dah terjadi

8 comments:

shedameor said...

kenapa ni kak ? lama menyepi then update cerita2 sedih je ni. cool kak :)

imie fatiema © said...

hai yang lama tak update ,sihat tak..
jarang dah update ea skrg ni
jangan sedih2 wokey..
ceriakan hatimu okey

OdahOne OdahOneBizz said...

semua org ada history & pernah wt silap yg penting kita sedar & xwt lg kan...

anitadiana said...

kenapa ne..ada masalah ke?..lama tak up-date blog...

J.M.R said...

per kes sebenarnya ni??:-p

dhiera said...

aiseh.. nape ni kak?

ezaty anuar said...

sunyi jeee....
mengapakah??

Bobo said...

aik..kenapa ni?