Sunday, August 10, 2014

raya 2014


Assalamualaikum,

aduhaiii, dah 2 mgu raya baru nak post bagai
haaa, ni lah namanya lupa diri sekejap...hahha
nak kata bizi sgt beraya, tak le juga
tp line ni ha buat pasal plk
jadi kena tgu line ni sembuh barulah leh post apa yg patut
biasalah pakai line murah
jadi kenalah banyak bersabar kan, huhuhu

amacam raya kawan2?
ada baik ka?
mustilah terbaik kan
raya kami2 pon alhamdulillah berjalan lancar
baik di johor mahupun di kl
yg penting wajib balik keduanya...hehe (perjanjian hokeyy)

taknak ceta banyak, cuma nak tunjuk gambo ja
almaklumlah hepi sb raya pertama tu juga adalah ulangtahun perkahwinan ke 7 kami
cam tak caya kan
saya dan hasben lagi tak caya
tapi itulah kenyataannya
alhamdulillah :)

berbaju purple di pagi raya...perasan ramai org berbaju purple tahun ni..
betoi kan..

kemain anak dara ni kalau bergambor...aiseyyy

love u cayang untill jannah...


 tak banyak amik gambo pon
sbnya, ntahlah...
makin tua ni makin tak gemor nak bergambo banyak2..acecehh
bior bersederhana yer dak

ok la, selamat hari raya semua :)


doa kami sentiasa bersama kamu







8 comments:

anamizu said...

cantiknye kaler purple camni !
next year buleh buat kaler ni lah hehe

Deq's Qienz said...

wahhh tema pepel ya tahun ni..cantekk..

Aisyah Umairah said...

erm..sedondong nyer diorang ni. sweet sgt2..

anamizu said...

ehem ehem update cepat hehe

Jomsantaisekejap Jss said...

Selamat Hari Raya dan semuga sentiasa berbahagia dan gembira di Hariraya...

Tema purple ke? Memang menarik dan ceria satu keluarga..

Komen No 9
http://jomsantaisekejap.blogspot.com/2014/08/jom-blogcomments-4.html

Nadratul Syazwana said...

Wahhh rayaaa hihi nak entry baruuuuuu

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)